Torku Doğrudan Döner’in ilk restoranı Konya Valiliği karşısında hizmete açıldı. Açılışa vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Mevlana Caddesi’nde Hükümet Meydanı olarak bilinen alanda faaliyete geçen Torku Doğrudan Döner’in restoran açılışına; Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri, Torku çalışanları ve vatandaşlar katıldı. İlk olarak Karaman’da hizmete giren ve büyük beğeni kazanan Torku Doğrudan Döner’in başta büyük şehirler olmak üzere yaygınlaştırılması amaçlanırken, Konya’da Zafer Meydanı’nda, İş Merkezleri bölgesinde ve iki adet de Ankara’da olmak üzere dört restoranı daha hizmete girecek.



Panagro Et ve Et Ürünleri Tesisleri’nde, tamamı veteriner kontrolünden geçirilen etlerden gıda mühendislerinin denetiminde hazırlanan ve doğallık, kalite, lezzet ile hijyen standartlarından taviz verilmeden sarılan Torku Döner, Konya Şeker’in açtığı Döner Restoranlarıyla üreticiden tüketiciye aracısız ve kalitesine göre en uygun fiyatla ulaşmış olacak. Üretiminde gurmelerin fikir ve tavsiyelerinin alındığı Torku Doğrudan Döner’in içerisinde bulunan malzemeler, kendine özgü soslarla hazırlanıyor ve marine edilerek iki gün bekletildikten sonra et döner olarak tüketicilerin damak zevkine uygun bir şekilde servis ediliyor. Hizmet sloganını “Lezzeti Zirvede, Kalitesi ve Doğallığı Garantide” olarak belirleyen Torku Doğrudan Döner, içerisinde bulunan kuzu etinin de lezzetiyle, fiyat ve kalite performansı açısından tüketici memnuniyetini sağlamayı hedefliyor.



Konsept olarak tasarlanan ve iç tasarımı ile yemek sunumunun bütün şubelerinde aynı standartlarda olması planlanan Torku Doğrudan Döner Restoranları tüketiciye; nezih, ferah ve pırıl pırıl bir ortamda açık mutfak özelliğiyle hizmet verecek.