Akşehir Kültür Merkezi’nde bir konser veren ünlü sanatçı Erol Büyükburç Akşehirlilere muhteşem bir gece yaşattı. Sanatçı konserinde Başbakan Erdoğan’a da destek verdi.
(HABERLE İLGİLİ VİDEOYU EN ALTTAKİ LİNKTE İZLEYEBİLİRSİNİZ)

 Akşehir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen geceye Akşehir Kaymakamı Ali Dursun, Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, Sanatçılar Bulut Aras, mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-fareast-language:TR"> Mustafa Uzunyılmaz, Sonsuz Şükran Köyü sanatçıları ve çok sayıda Akşehirli katıldı.

TR">            Gecede ilk olarak Ercan ve Gökhan Çağıran isimli ikiz kardeş olan sanatçılar çıktı. Çok yakında albümleri piyasaya çıkacak olan iki kardeş, bağlamaları ve türküleriyle geceye katılan konuklara keyifli dakikalar yaşattı.


                Gecede ikinci olarak sahne alan mso-fareast-language:TR">Ah canım Ahmet adıyla bilinen sanatçı Ahmet Akkaya’da söylediği hareketli parçalarla davetlileri yerlerinde oturtmadı.


TR">            Konserde son olarak sahne alan ünlü sanatçı Erol Büyükburç ise Akşehir Belediyesi ile ortak yaptığı proje kapsamındaki Nasreddin Hoca Fıkraları şarkısından biri olan ‘Halim Ne Olurdu’ isimli şarkıyı seslendirdi. Aynı albümde yer alacak ve Erol Büyükburç tarafından Nasreddin Hoca’ya itafen yazdığı şiiri de okuyan Büyükburç, şiiri okumasının ardından Şiirin yer aldığı büyük bir panoyu da Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul’a armağan etti.


TR">            Nasreddin Hoca’nın ulvi kişiliğinin yanlış tanıtıldığına dikkat çeken Sanatçı Erol Büyükburç, Geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Muhteşem Yüzyıl dizisiyle ilgili söylediklerine sahip çıkarak ona destek verdi. Büyükburç “Çok da beni ilgilendiren bir konu bu. Başbakanımız dün bir konuşma yaptı. Gerçekten değindiği noktada hoşuma gitti. Koca Padişahımız Kanuni Sultan Süleyman’ın güzel bir dizisi diye beklediğimiz dizisinde akşama kadar hep seyrediyoruz, harem, harem, harem, harem… Nedir bu yani. Padişahımızın 35-36 senesi atların sırtında geçmiş. Fütuhatla uğraşmış. Böyle bir yorumu ben kabul etmiyorum şahsen” dedi. Büyükburç’un bu sözleri izleyiciden büyük alkış aldı.


Erol Büyükburç ardından eski albümlerinde yer alan hareketli ve sevilen parçaları Akşehirliler için seslendirdi. Sanatçının parçasıyla coşan seyirciler koltuklarında hareketli müziklerin etkisiyle dans etti.


Gecenin sonunda Sanatçı Erol Büyük Burç’a Akşehir Kaymakamı Ali Dursun ve Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul tarafından günün anısına bir plaket verildi. Gecede yine Sonsuz Şükran Köyü Sanatçıları ile Sanatçılar Bulut Aras, mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-fareast-language:TR"> Mustafa Uzunyılmaz, Ahmet Akkaya’ya Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul tarafından Akşehir’e yaptıkları katkılar için plaket verildi.


 Gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul “ Değerli dostum Mehmet Taşdiken’in ‘Sonsuz Şükran Köyü Akşehir’i Seviyor’ projesi kapsamında Akşehir’e çok değerli sanatçılarımız geldi. Akşehir’in elektrik panoları onlar sayesinde çok güzelleşti. Ben başta Mehmet Taşdiken’e ve çok değerli tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Her zaman onlara Akşehir’in kapısı açıktır. Onları her zaman misafir etmekten onur duyacağız” dedi. Mehmet Taşdiken de projeye katılan tüm sanatçı dostlarına ve Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul’a misafirperverliği için teşekkür etti.