Başkan Sevim Uzun yaptığı yazılı açıklamada, CHP'nin Türkiye’nin lider partisi olarak yoluna devam ettiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Son yapılan tüm anketlerin ortalaması alındığında Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’nin birinci partisi olarak liderliğini sürdürmektedir. Sosyal demokrasinin toplumun tüm kesimlerinde yaşanmasını kendine ilke edinen Atatürk'ün partisini iktidara taşıyacak Cumhurbaşkanı adayını belirlemek isteyen herkesi parti binamıza, baba ocağımıza bekliyoruz. Bu kapsamda parti binamız, bugünden itibaren her gün saat 21:00'e kadar açık olacaktır. Halkımıza saygıyla duyurulur.”
CHP Akşehir İlçe Başkanlığı Vatandaşları Parti Binasına Davet Ediyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akşehir İlçe Başkanı Sevim Uzun, parti binasının artık her gün, cumartesi ve pazar günleri de dahil olmak üzere akşam saat 21:00’e kadar açık olacağını açıkladı.
Yorumlar